کارنامهای برای پژوهشگران جوان و نخبه | از راهاندازی شرکتهای دانشبنیان تا ساخت ترازوی اتوماتیک بیسیم
گروه استانهای خبرگزاری آنا- داوود دهقانیمحمودآباد؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاستهای جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامهریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانشآموزان مستعد بهعنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راهاندازی شد.
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعالسازی فعالیتهای خودجوش دانشآموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانشآموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانشآموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایتهای معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیتمحوری جایگزین تسهیلاتمحوری شده است.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیتهای پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.
بیشتر بخوانید:
دستگاه فیزیوتراپی برای «پا پرانتزیها» ساخته شد
۲ محصول شیمیایی مخترع جوان در مسیر تجاریسازی
ثبت ۱۰۰ مقاله ISI و ۳۰ طرح علمی پژوهشی توسط پژوهشگران جوان
درخشش پژوهشگران جوان و نخبه در ۳ دوره مسابقات بینالمللی اختراعات جهان
اختراع ۲ دستگاه نمونهبرداری
از ساخت روبات هوشمند مینیاب تا تولید صابون ضد جوش و لک
اختراعی که برای دانشگاه، دولت و مردم سود اقتصادی دارد
نسرین صالحی در شماره ۶۸ پرونده در مسیر نخبهپروری در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزای آنا درباره روند راهاندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود اظهار کرد: این باشگاه سال ۱۳۸۱ فعالیت خود را آغاز کرد و در این سالها گلناز شجاعی، مهدی نکویی، حجتالله عباسی، حمید محمدیون و علی منافی عهدهدار مسئولیت باشگاه بودهاند.
وی مطرح کرد: با توجه به حسن نظر و اعتماد احمد ابوالقاسمیفرد و اسماعیل علیبیگی رؤسای سابق و فعلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود از سال ۱۳۹۸ تاکنون، اینجانب افتخار خدمت در سمت رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد شاهرود را دارم.
کسب مقام نخست در مسابقات بینالمللی سازههای ماکارونی
عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود درباره فعالیتهای شاخص و موفقیتهای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه گفت: ازجمله فعالیتهای شاخص باشگاه میتوان شرکت و ارائه محصولات فناورانه اعضای باشگاه در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور را ذکر کرد که منجر به کسب مقام برتر توسط دو عضو باشگاه شد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود افزود: جابهجایی رکورد و کسب مقام نخست توسط اعضای این باشگاه در مسابقات بینالمللی سازههای ماکارونی کردستان در سال ۱۳۹۸ و برگزاری همایشها، کارگاهها، وبینارها و مسابقات موتکورت نمونههایی از فعالیتهای شاخص اعضای باشگاه است.
صالحی درباره مهمترین فعالیتها و سیاستگذاریهای حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود مطرح کرد: جذب دانشجویان استعدادهای درخشان در مقاطع مختلف تحصیلی و عضویت آنان در باشگاه، راهاندازی و حمایت از انجمنهای علمی از جمله فعالیتهای فعلی باشگاه بوده و شناسایی و هدایت ایدههای پژوهشی اعضا، تولید علم و نخبهپروری به عنوان سیاستهای کلی این باشگاه در حال اجراست.
طراحی و ساخت دستگاه cnc سه محوره
وی درباره دستاوردها و محصولات شاخص باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود بیان کرد: ساخت ترازوی اتوماتیک بیسیم مرغداری با قابلیت پیامک تلفن همراه، ساخت دستگاه کنترل و مشاهده پارامترهای محیطی مرغداری بهوسیله تلفن همراه تا ۲۵۵ سالن و طراحی و ساخت دستگاه cnc سه محوره نمونههایی از دستاوردهای پژوهشمحور این باشگاه در این واحد دانشگاهی بوده و شناسایی طرحهای جدید و حمایت از این طرحها برای تولید انبوه در دستور کار باشگاه قرار دارد و در این مسیر اعضا به همراه استادان دانشگاه موفق به راهاندازی شرکتهای دانشبنیان نیز شدهاند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود در مورد عملکرد این باشگاه در دوره کرونا اظهار کرد: مطالعات زیادی درباره این بیماری توسط اعضای گروه پزشکی واحد دانشگاهی شاهرود در حال انجام است و برخی از اعضای باشگاه به همراه سایر دانشجویان موفق به ساخت محلول ضدعفونی کننده (برخی از تأییدیههای وزارت بهداشت را کسب کرده است) شدهاند.
فعالیت ۱۷ انجمن علمی در شاخههای فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علومپایه و علومانسانی
عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود درباره آخرین سیاستها و برنامههای ابلاغی از ستاد مرکزی و برنامههایی پیشروی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان به آنا گفت: تقویت انجمنهای علمی و تشکیل هستههای علمی توسط اعضای باشگاه با موضوعات تخصصی ازجمله برنامههای باشگاه بوده که موجب هموارترشدن مسیر رسیدن به موفقیتهای بیشتر در عرصههای ملی و بینالمللی میشود.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود درباره تعداد انجمنهای علمی این باشگاه و زمینه فعالیتشان تأکید کرد: در این واحد دانشگاهی ۱۷ انجمن علمی در شاخههای فنی و مهندسی، علوم پزشکی، علومپایه و علومانسانی دایر بوده و چهار انجمن علمی دارای فعالیت بیشتری است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/